Банковский депозит доллар, евро, гривна. Процентные ставки, валюта и сроки вклада.
Zerohedge: 7 причин для наступної фінансової кризи
Экономика
29.10.2021
ImageВеликий історик фінансів Чарльз Кіндлбергер у 1970-х роках зазначав, що, як свідчить історія кількох століть, фінансова криза траплялася приблизно кожні десять років. Його спостереження, як і раніше, актуальне.
Продолжение...
 
«Гелікоптерні гроші» від МВФ на 650 $ млрд.
Экономика
17.09.2021
ImageНедавнє збільшення спеціальних прав запозичення (SDR) з боку МВФ можна інтерпретувати як розширення «глобальних вертолітних грошей». Але до чого це може привести в найближчій перспективі?
Продолжение...
 
Енергоатом отримав понад мільярд прибутку за перше півріччя 2021
Экономика
30.07.2021
ImageЗа першу половину 2021 року Національна атомна компанія  "Енергоатом" звітує про чистий прибуток у 1,12 млрд грн – це на 3,7 млрд грн більше за фінрезультат торік.
Продолжение...
 
Даг Кейсі прогнозує фінансовий хаос
Экономика
21.06.2021
ImageАмериканський письменник-економіст і аналітик Даг Кейсі розповів в інтерв'ю аналітичній компанії Stansberry Research про поточну політичну та фінансову ситуацію в усьому світі.
Продолжение...
 
Audi відмовилася від розробки двигунів внутрішнього згоряння
Экономика
25.03.2021
ImageЯк розповів німецькому виданню Automobilwoche голова Audi Маркус Дюсманн (Markus Duesmann), компанія зупинила всі роботи над новими двигунами внутрішнього згоряння.
Продолжение...
 
Борщ стане розкішшю: в Україні прискорилося зростання цін на продукти
Экономика
22.03.2021
ImageВ Україні стрімко зростають ціни. Особливо помітно подорожчання продуктів харчування, що ставить представників найбільш вразливих верств населення, фактично, на межу виживання.
Продолжение...
 
Українці посідають 3 місце за кількістю посвідок на проживання в Євросоюзі.
Экономика
23.01.2021
ImageГромадяни України посідають третє місце серед негромадян ЄС, які мають дозволи на проживання в Євросоюзі.
Продолжение...
 
Мирослав Продан "Пандемия запустила глобальные макроэкономические импульсы""
Экономика
28.06.2020
ImageМирослав Продан, ведущий эксперт в области налогов и таможенной политики рассказал о влиянии COVID-19 на состоянии мировой экономики. Эксперт полностью поддерживает мнение большинства международных экономистов, которые прогнозируют глубокую экономическую рецессию.
Продолжение...
 
Легальна схема: як банки заробляють на ОВДП за гроші НБУ і чим це загрожує економіці
Экономика
01.06.2020
ImageНизька ставка рефінансування банків регулятором на фоні вищої ставки ОВДП Мінфіна дозволяють банкам брати кредит в НБУ, купувати за ці гроші держоблігації і заробляти на відсотках
Продолжение...
 
Ціни на нафту рекордно впали - на 30 відсотків
Экономика
09.03.2020
ImageЦіни на нафту впали на 30 відсотків - це найсильніше падіння за останні 30 років. Його причиною стали невдалі переговори між нафтовидобувними країнами щодо додаткового скорочення обсягів видобування нафти.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 20 из 416
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua