Бизнес идеи, истории, экономика, бизнес в интернет, маркетинг, стратегия, налоги ...
Интернет-магазины чая и кофе: выгоды для потребителей
Бизнес в интернете
08.01.2022
ImageКофейно-чайная продукция пользуется большим спросом, ведь горячие напитки употребляются ежедневно. Поэтому потребители часто задумываются о том, как сэкономить на закупках, но не на качестве.
Продолжение...
 
Франшиза пива: преимущества и недостатки
Идеи бизнеса
26.12.2021
ImageЧтобы открыть пивной магазин, предпринимателю понадобится приблизительно 500 – 600 тыс. рублей. Кроме того, он должен будет решить множество организационных вопросов, получить разрешение на торговлю, разработать эффективную рекламную кампанию.
Продолжение...
 
Іноземці в наглядових радах держкомпаній не принесли користі і не понесли відповідальності.
Экономика
04.12.2021
ImageПотрібно переглянути політику формування наглядових рад, адже досі вони відповідальності за неефективну діяльність компаній не несли.
Продолжение...
 
Зелена енергетика вимагатиме ще більше металів
Экономика
23.11.2021
ImageПісля довгих очікувань Палата представників Конгресу США нещодавно прийняла двопартійний інфраструктурний пакет вартістю 1,2 трлн $, який пізніше був підписаний президентом країни Джо Байденом.
Продолжение...
 
Zerohedge: 7 причин для наступної фінансової кризи
Экономика
29.10.2021
ImageВеликий історик фінансів Чарльз Кіндлбергер у 1970-х роках зазначав, що, як свідчить історія кількох століть, фінансова криза траплялася приблизно кожні десять років. Його спостереження, як і раніше, актуальне.
Продолжение...
 
Новий тренд: золото з 3D-принтера
Идеи бизнеса
29.10.2021
ImageПісля періоду друкування грошей настає час друкування золота: те, що декому все ще звучить як наукова фантастика, у багатьох місцях вже стало реальністю. 3D-друк з використанням золота, срібла або платини вже давно є технічно можливим і відкриває нові можливості.
Продолжение...
 
«Гелікоптерні гроші» від МВФ на 650 $ млрд.
Экономика
17.09.2021
ImageНедавнє збільшення спеціальних прав запозичення (SDR) з боку МВФ можна інтерпретувати як розширення «глобальних вертолітних грошей». Але до чого це може привести в найближчій перспективі?
Продолжение...
 
Способы пассивного дохода в Глобальной Сети
Бизнес в интернете
09.09.2021
ImageЗайдя в интернет, можно натолкнуться на рекламу: молодой человек с ноутбуком и бокалом коктейля на фоне живописного пляжного пейзажа, который готов поделиться своим источником заработка. Он обещает получение пассивного дохода за весьма скромную финансовую компенсацию.
Продолжение...
 
Внесение бенефициаров в госреестр Украины: особенности процедуры
Бизнес
05.08.2021
ImageДля чего необходимо вносить бенефициаров в госреестр Украины, и что для этого понадобится.
Продолжение...
 
Енергоатом отримав понад мільярд прибутку за перше півріччя 2021
Экономика
30.07.2021
ImageЗа першу половину 2021 року Національна атомна компанія  "Енергоатом" звітує про чистий прибуток у 1,12 млрд грн – це на 3,7 млрд грн більше за фінрезультат торік.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 11 - 20 из 1178
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua