Alibaba став найбільшим рітейлером у світі
Бизнес - Бизнес в интернете
08.04.2016

ImageЗа підсумками фіскального року, який закінчився 31 березня, найбільшим рітейлером у світі став китайський гігант електронної комерції Alibaba Group.

Про це з посиланням на China Daily пише PaySpaceMagazine.

Китайській корпорації минулого року вдалося обігнати американського гіганта Wal-Mart Stores. Про це свідчить інформація, опублікована на офіційному сайті китайського інтернет-гіганта.

На сайті Alibaba минулого року обсяг торгових операцій склав 3 трлн юанів, або $475,89 млрд. Рекордний прибуток Alibaba показав, що світовий рітейл змістився з оффлайн в онлайн, ідеться в заяві компанії.

«Нам знадобилося 13 років, щоб продемонструвати силу бізнес-моделі, яка відрізняється від підходу звичайних рітейлерів», − цитує прес-реліз China Daily.

Згідно з підрахунками експертів, продажі на інтернет-майданчику Alibaba складають 10% від усього обсягу роздрібних продажів у Китаї.

За прогнозами фахівців, обсяг роздрібних продажів Alibaba Group до 2020 року перевищить 6 трлн юанів, або $952 млрд, а клієнтська база сайту до цього часу буде налічувати близько 2 млрд людей.

 

Читати також:

Китайская Alibaba Group подала заявку на IPO в США

Благодаря онлайну в мире становится все больше миллиардеров

Оборот e-commerce в Западной Европе вырастет до €173,8 млрд

Alibaba завоёвывает Америку

Как посмотреть статистику поисковых запросов Google.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua