Путінські "гумконвоі" вивозять з ОРДЛО обладнання промислових підприємств
04.09.2016

Image"Гумконвоі" заходять на окуповані території ОРДЛО напівпорожніми. Повертаються до Російської Федерації зі здобиччю.

Росія продовжує використовувати "гуманітарні" конвої для вивозу з окупованих територій Донецької і Луганської областей обладнання промислових підприємств, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"З огляду на стагнацію російської економіки, значні витрати бюджету на ведення війни проти України та утримання апарату т.зв. "ДНР/ЛНР", вище воєнно-політичне керівництво РФ продовжує цілеспрямовано використовувати "гуманітарні" конвої для подальшого пограбування населення тимчасово окупованих територій Донбасу, а також вивезення на територію Росії майна українських промислових підприємств", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, 25 серпня ц.р. через пункти пропуску Ізварине та Успенка введено черговий "гуманітарний" конвой (70 одиниць автомобільної техніки), наповненість якого при в'їзді не перевищувала 30%.

"Але виїжджають "гуманітарні" вантажівки вже переповнені майном пограбованих донеччан та обладнанням розібраних підприємств", - наголошується в повідомленні розвідки.

Зокрема, 25 серпня ц.р. продовжувався демонтаж та вивезення на територію РФ обладнання ПАТ "Стахановський вагонобудівний завод" (Стаханов).

Нагадаємо, що Росія займається розграбуванням підприємств Донецької і Луганської областей з початку вторгнення її військ у 2014 році. Нерідко обладнання просто ріжеться на металобрухт.

http://dt.ua/

Читати також:

Російська економіка названа "найбільш несправедливою" в світі

Порошенко причастен к офшору, который торгует с "Газпромом"

«Спасибо» Путину: Террористы «ЛНР» «убили» шесть заводов ОПК

Украсть завод: «Импортозамещение» «по-российски» - это обыкновенный грабеж

Российское издание «засветило» потери армии РФ на Донбассе

Россия — спонсор международного терроризма от ИГИШ до Л(Д)НР.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua