Американська сім'я не відправляє сміття на звалище вже 20 років
23.10.2016

ImageПодружжя Кріс і Сінді Бургер з селища Уітні-Пойнт (округ Брум, штат Нью-Йорк, США) не виносить сміття на звалище вже 20 років.

Чоловік та дружина кардинально змінили ставлення до побутових відходів після участі у "Дні Землі", який проходив у США у 1970 році, передає Велика Епоха.

Тодішні випускники коледжу вирішили зробити власний посильний внесок у захист навколишнього середовища.
 
«Ми поставили за мету економити енергоресурси і не примножувати відходи, - згадує Кріс Бургер. - Бляшані банки здавали в металобрухт, а скляну тару відвозили на склозавод - раніше програми з переробки твердих побутових відходів майже не працювали».

Зараз кожен член сім’ї Бургер, яка складається з чотирьох осіб, продукує близько 340 грамів побутових відходів у рік. Сміття, яке не вдається утилізувати, раціоналізатори складають у коричневий мішок і поки жодного разу не виносили на звалище.

За словами Кріса Бургера, для досягнення такого результату знадобилися роки.

"Купуючи товари або продукти, завжди з’ясовую, яким чином я можу відправити упаковку на утилізацію, - ділиться досвідом раціоналізатор. - За речі, які придбав, потрібно відповідати, а якщо не хочеш відповідати, то не варто і купувати".

Раціоналізатор з селища Уітні-Пойнт радить робити покупки з обережністю. «Кожен з нас може допомогти вирішити сміттєву проблему, якщо відмовиться від послуг служби вивозу ТПВ, почне робити компост та здавати вторинну сировину на переробку», - запевняє Кріс Бургер.

Подружжя Бургер стало ініціатором розробки та впровадження програми утилізації в окрузі Брум. «Сміття – це цінний ресурс, який може збільшити доходи міста, - наголошують раціоналізатори. – Сортування сміття та утилізацію органічних відходів в домашніх умовах організувати нескладно».

http://ecotown.com.ua/

Читати також:

Зачем человечеству колонизировать Марс?

Іванофранківець звів будинок-термос, який не потребує опалення

Лучанин зробив свій будинок автономним завдяки енергії землі та сонця

Українець вирощує міскантус на присадибній ділянці і економить газ

Міжнародна слідча група: "Бук", який збив MH17, приїхав з Росії й повернувся назад

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua