На Черкаському сміттєзвалищі збудують біогазову станцію, яка щороку замінятиме 1,3 млн м.куб газу
Бизнес - Экономика
25.12.2016

ImageВ 2017-му на Черкащині планують розпочати будівництво біогазової станції, що вироблятиме електроенергію з біогазу, зібраного на полігоні твердих побутових відходів.

Проект впроваджує ТОВ «ЛНК» з метою забезпечити потреби місцевої громади та вирішити екологічні проблеми району.

Як повідомляє Черкаська РДА, станцію збудують на території Руськополянської сільської ради. Вона займатиме 9,92 га і за рік зможе замінити використання 1,3 млн. м. куб. газу. Крім того, завдяки біогазовій станції покращиться екологічна ситуація регіону – вона дозволить перешкодити викидам в атмосферу звалищного газу в об’ємі 3,2 млн. метрів кубічних на рік. Виробленою зі звалищного газу електроенергією живитимуться місцеві об’єкти, що підвищить енергетичну стабільність Черкащини.

http://ecotown.com.ua/

Читать також:

Украина начинает транспортные реформы с помощью бизнеса

В Швейцарии проходит референдум об ускоренной ликвидации атомной энергетики в стране.

10 украинских заводов, которым еще не исполнился год

Вітер переміг атом: потужності вітрової енергетики перевищили потужності ядерної енергетики

Швеция станет первой в мире страной, которая полностью откажется от нефти и газа

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua