Мільярд за 85 секунд: у всесвітній день шопінгу Alibaba поставив новий рекорд
Бизнес - Бизнес в интернете
20.11.2018
ImageКитайський гігант інтернет-торгівлі Alibaba встановив у неділю новий рекорд за обсягом продажів у свій головний торговельний день у році, який отримав назву Дня холостяків.
За перші 85 секунд розпродажі компанія заробила мільярд доларів, а до кінця першої години цього свята консюмеризму тривалістю в добу доходи компанії досягли майже $10 млрд.

Ще за кілька годин до кінця акції Alibaba побила власний рекорд 2017 року, що становив $25,3 млрд.

В цілому покупці витратили в цей день $30,8 млрд – на 27% більше, ніж роком раніше.

Водночас це найнижчий річний приріст за всю історію розпродажів Дня холостяків.

Компанія проводить святкові розпродажі з нагоди придуманого нею Дня холостяків з 2009 року. За словами глави Alibaba Group Деніела Ченга, масштаб зроблених користувачами в цей день витрат показує, що покупці, як і раніше, прагнуть до поліпшення свого повсякденного способу життя.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua