Антонов планує відновити виробництво Русланів
Бизнес - Экономика
17.01.2019
ImageДержавне підприємство “Антонов” планує відновити виготовлення найбільших серійних вантажних літаків у світі Ан-124 “Руслан” до кінця 2019 року.

 Для виробництва цих літаків не будуть використовувати російського обладнання, передає “ЦТС”.

“Ми активно співпрацюємо у цьому напрямку з декількома міжнародними компаніями, що виготовляють авіатехніку. Уже зараз ми на завершальній стадії повної переробки всієї електронної складової цього транспортного літака. Сподіваюсь, що вона буде остаточно прийнята інженерною та конструкторською групою «Антонова», щоб уже цього року почати виробництво першого літака”, — повідомляють в Укроборонпромі.

Чим особливий “Руслан”?

Ан-124 — найбільший серійний вантажний літак у світі. Його модифікація — Ан-125 “Мрія” — є найбільшим літаком у світі, проте існує лише в одному екземплярі.

Перший “Руслан”здійснив політ у 1982 році. Всього у світі наразі існує 55 таких літаків. Їхнє виробництво свого часу призупинилось, зокрема через припинення співпраці з РФ.

Раніше повідомлялось, що компанія Антонов продовжить співпрацю з НАТО за програмами стратегічних авіаперевезень.

Що варто знати про завод?

ДП “Антонов” – провідний український розробник і виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків найширшого призначення.

За рішенням уряду Українці з 2015 року ДП “Антонов” входить до держконцерну “Укроборонпром”.

 

Читати також:

Антонов пошел на взлет. 

За рік 100 держкомпаній збільшили прибуток майже на 40%

За рік Аеропракт виготовив 96 літаків

Нова реальність. Як китайський бізнес отримав контроль над світом

Made in Ukraine: Как делают бронеавтомобили

Как Jawa, Ikarus и ВТ из гигантов социализма превратились в капиталистических карликов

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua