"Епіцентр К" побудував у Київській області завод вартістю 3 млрд грн
Бизнес - Экономика
08.02.2019
ImageГрупа компаній “Епіцентр К” (Київ) інвестувала в будівництво найбільшого заводу з виробництва керамічної плитки 3 млрд грн в Калинівці (Київська обл.), і планує в середині 2019 року ввести першу чергу.
Про це повідомив засновник ТОВ “Епіцентр К” Олександр Герега.

“Ми розробляємо свій кар’єр (білої глини – ред.), будемо використовувати 100%-ву українську сировину у виробництві плитки… Ми також підписали другий контракт на поставку обладнання в Калуш Івано-Франківської області, де побудуємо другий завод (керамічної плитки – ред.)”, – сказав він.

За словами О.Гереги, якірним партнером у постачанні обладнання на завод виступила міжнародна група SACMI, яка в зв’язку з реалізацією зазначеного проекту вирішила відкрити в Україні офіційне представництво і сервісний центр.

Другу фазу будівництва планується завершити в 2020 році.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua