Fitch дало свій прогноз курсу долара до кінця 2019 року
Банки - Валюта
08.04.2019
ImageМіжнародне рейтингове агентство Fitch дало свій прогноз курсу національної валюти України. Так, гривня у 2019 році має девальвувати до рівня 28,86 гривні за долар.
Про це свідчить аналітичний звіт Fitch щодо кредитного рейтингу Нафтогазу.

Водночас у 2020 році долар подорожчає ще більше. Так, за прогнозами аналітиків, курс долара у 2020 році має зрости до 30,6 гривні за долар.

Зазначимо, що курс національної валюти в Україні залежить від низки чинників, зокрема торговельного балансу України. Так, у разі, коли обсяги експорту товарів та послуг з України перевищують обсяги імпорту, валюти в країні стає більше, а її вартість (курс) падає. Також на курс впливають обсяги валютних запозичень України, світові ціни на нафту та газ (які Україна переважно імпортує) та ціни на ключові товари українського експорту (зернові, металургійна продукція тощо), обсяги грошових переказів заробітчан.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua