Стало відомо, скільки нового житла припадає на українця за нинішніх темпів будівництва
Инвестиции - Недвижимость
08.04.2019
ImageЗа існуючих темпів введення в експлуатацію житлових будинків на одного громадянина припадає приблизно 0,25 кв. м житла.
Про це розповів президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.

За даними статистики, з початку року обсяги будівництва зросли на 17%. Попри це 45% населення України сьогодні проживає у перенаселеному житлі, тоді як у Європі — лише 17%.

“Скільки б не говорили про те, що Києву рости нікуди, відповім, спираючись на ту ж статистику. 20 з невеликим квадратних метрів припадає на одного жителя країни. Для порівняння, в Європі показник стартує від 40 кв. м і вище. Це означає, що існує величезна необхідність будівництва нового житла”, — сказав Кушнір.

Він додав, що навіть існуючі темпи будівництва для України є недостатніми. Лише у Києві на квартирному обліку при районних адміністраціях перебуває 68 786 родин.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua