Чорне золото - розкішне чоловіче золото
Инвестиции - Драгметаллы
08.10.2019
ImageВ останні роки все більшу популярність отримують кольорові золоті сплави, і особливо любимо покупцями чорне золото. Подібний сплав можна отримати, якщо покрити звичайне золото рутенієм або чорним родієм, або спеціальним способом окислити сплав з кобальтом і хромом.

 Але якщо способи виготовлення чорного золота відомі, то сам технологічний процес тримається в таємниці, тому вироби з нього досить рідкісні, і їх вартість значно вище, ніж у аналогічних прикрас зі звичайних видів дорогоцінного металу.

Чорне золото заслужено вважається чоловічим золотом. Персні-печатки, виконані з нього одного або в комбінації з білим золотом, завжди виглядають елегантно і підійдуть навіть до самого строгого ділового костюма. Ефектно також виглядають золотий годинник, виконані зі вставками з чорного золота і інкрустовані діамантами.

Ювелірні вироби з чоловічого золота завжди витончено елегантні і мають кілька фантастичний вигляд. Провідні ювеліри при виготовленні прикрас з чорного золота відтіняють свої вироби чорними діамантами або чорним перлами. Іноді вони навпаки, працюючи на контрастах, використовують в оформленні чоловічого золота кольорові дорогоцінні камені або білі перли.

Часто прикраси з чоловічого золота виконані в вінтажному стилі, в них комбінуються старі традиційні мотиви з найсучаснішими технологіями. Наприклад, цікаво виглядають камеї в античному стилі - великі напівкоштовні камені або слонова кістка в обрамленні чорного золота створюють ефект антикварного твори мистецтва. А кільця з чоловічого золота, виконані із застосуванням старовинної турецької ювелірної техніки, як ніби куплені на середньовічному турецькому базарі.

Поєднання чорного чоловічого золота з жовтим і білим створює дивовижний ефект переливу хутра шиншили і заснований на грі кольору, яка полягає в плавному переході від темного відтінку до світлого. Такі трехсплавние прикраси підійдуть як чоловікам, так і жінкам, і будуть дуже доречні для вечірнього виходу в світ. З них виробляють будь-які вироби, але в першу чергу - кільця.

На сьогодні існує підвищений попит на вироби з чоловічого золота, який стимулює ювелірні будинки на створення колекцій, що включають вироби з цього виду дорогоцінного металу. Прикраси з чорного золота відрізняються витонченістю, оригінальністю і, поза сумнівом, належать до елітного сектору ювелірних прикрас.

 

Дивитися Ціна на золото графіки

 

Читати також:

Марк Мобіус: купуйте золото при будь-якій ціні

Украинцы предпочитают золоту украшения из серебра

Уход за золотом

Синее золото – самый экзотичный золотой сплав

Необычные виды золота

Сплавы золота

 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua