Український банк увійшов до топ найбільших світових банків-еквайєрів
Банки - Банки
07.11.2019
ImageПриватБанк вперше увійшов до топ-100 світових банків за кількістю оплат банківськими картками в торговельній мережі.

Про це йдеться в щорічному звіті видання The Nilson Report, передає прес-служба банку.

За підсумками 2018 року Приватбанк посів 59 місце серед найбільших світових банків зі щорічною кількістю транзакцій в торговельній мережі понад 900 мільйонів. Найбільшим з банків у цьому рейтингу став американський JPMorgan Chase з річною кількістю транзакцій 25,6 млрд по всьому світу.

«Розширення мережі еквайрингу і загалом cashless-інфраструктури, запуск принципово нових сервісів – все це дозволяє нашому банку щороку фактично подвоювати кількість транзакцій в мережі еквайрингу. Такі інновації, як прийом оплати через месенджери або безготівкові чайові в POS-терміналах, стали драйверами зростання безготівкових оплат», – заявив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.

https://news.finance.ua/

Читать також:

Україна серед світових лідерів за кількістю безконтактних платежів

НБУ оприлюднив список 25 банків - порушників нормативів

Гроші Стародавнього Києва: як не стати жертвою валютного шахрайства

Україна вперше очолила програму СОТ

Нова реальність. Як китайський бізнес отримав контроль над світом

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua