10 кращих YouTube-каналів для вивчення англійської
Обучение - Мови
20.12.2019
ImageЗаняття з індивідуальним викладачем дуже корисні, але доступні далеко не кожному. У цьому випадку на допомогу приходять спеціальні мовні відеоканали. Вони допоможуть вам відпрацювати вимова, почати краще розуміти мову на слух, дізнатися важливі нюанси реального застосування англійської мови.

У цій збірці зібрані ресурси, які стануть в нагоді як початківцям, так і тим, хто вже давно вивчає іноземну мову.

1. English with Jennifer

Понад 400 навчальних відео від справжнього англійського викладача. Граматика, вимова, аудіювання, тести, приклади, завдання. Для початку занять потрібен певний рівень володіння англійською, але нехай вас це не лякає. Уроки будуються від простого до складного і проводяться в спокійному темпі.

2. Puzzle English

На каналі Puzzle English демонструються додаткові навчальні матеріали для однойменного навчального курсу, але їх цілком можна використовувати і в якості самостійного матеріалу. У роликах викладачі розбирають застосування різних ідіом, поведінку в реальних життєвих ситуаціях, цікаві приклади і незвичайні виключення з правил. Багатьох користувачів привертає розбір цікавих виразів з модних пісень, передач і серіалів.

3. EngVid

Це один з найбільших каналів за кількістю наявних  роликів. На даний момент EngVid містить більше 900 відео, озвучених одинадцятьма різними викладачами. Кожен з них триває 5-10 хвилин і присвячений одній темі, пов'язаної з актуальними новинами, життєвими ситуаціями, цікавими фактами. Є також граматичні уроки.

4. BBC Learning English

Уроки від всесвітньо відомого каналу BBC. Вони призначені для просунутого рівня і пропонують найрізноманітніший контент: граматику, новини, навчання правильній вимові, музичні кліпи, інтерв'ю. Нові ролики з'являються щодня, так що варто підписатися на оновлення, щоб не пропустити що-небудь цікаве.

5. Albert Kakhnovskiy

На цьому каналі викладені відеоуроки для початківців, російсько-англійський відеорозмовник, пояснення граматичних правил за підручником Раймонда Мерфі. В процесі навчання використовуються наочні картки, що демонструють правила вживання різних слів і виразів, а також пояснюють складні граматичні моменти.

6. Speak English With Misterduncan
 
Це один з найстаріших і популярних мовних YouTube-каналів. Протягом десяти років кілька разів на тиждень тут викладаються нові ролики, які знімає веселий і непередбачуваний містер Дункан. Хоча відео супроводжується субтитрами, ми рекомендуємо їх до перегляду тільки людям, що вже досягли певних успіхів у вивченні мови.
 
7. VOA Learning English
 
Студія «Голос Америки» знаменита не тільки своїм внеском в загибель Радянського Союзу, а й чудовими мовними курсами. На YouTube-каналі викладені спеціально адаптовані новини, серія сюжетних роликів Let's Learn English, а також розбір різних граматичних правил. Канал оновлюється щодня.
 
8. Англійська як по нотах
 
Автор цього каналу вирішив поєднати приємне з корисним. У кожному відео розбирається текст однієї з популярних пісень і на її прикладі пояснюються різні нюанси використання англійської мови. Виходить дуже зрозуміло і цікаво.
 
9. Інгліш Шоу
 
«Інгліш Шоу» - проект з авторськими уроками з англійської мови, творці якого підходять до своєї справи з великою креативністю і гумором. Таке ставлення дозволяє навіть таку серйозну справу, як вивчення іноземної мови, зробити легкою і приємною. Ролики каналу прекрасно оформлені і озвучені, тому їх перегляд викликає тільки позитивні емоції.
 
10. British Council | LearnEnglish
 
Легендарні курси від British Council. Ролики,  що викладаються на каналі представляють собою додаткові матеріали до основного курсу, але цілком можуть бути використані і для самостійного вивчення. Більшість роликів мають тривалість не більше однієї хвилини і присвячені якомусь одному конкретному питанню

 

Читати також:

Як визначити рівень володіння англійською мовою

Говоріть красиво: 15 найкращих українських скоромовок для тренування гарної вимови

Китайский язык: учить или нет 

Україномовні канали на YOUTUBE

70 ценных ресурсов для всех, кто учит английский

Как полюбить изучение английского

 

 
След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua