Банки - Кредиты
17.01.2022

Кредити онлайн на картку від МФО ЗеКредит

У сучасних людей є звичка економити час, наприклад, купувати речі в інтернет-магазинах або отримувати їжу через сервіси доставлення. МФО ЗеКредит розуміє позичальників, тому пропонує їм кредити онлайн без поїздок до офісу та очікувань у чергах. Ви можете подати заявку через сервіс мікрокредитування, а вже через 2 хвилини використовувати гроші з банківської картки на будь-які потреби.

На яких умовах можна брати кредити онлайн

МФО відрізняється від банку мінімальними вимогами до позичальників. Щоб отримати займ на картку, достатньо відповідати віковим обмеженням – від 18 до 65 років. Для реєстрації потрібен номер мобільного телефону, а для заповнення анкети – дані паспорта та ідентифікаційний код. Компанія готова переказати гроші на банківську картку будь-якого банку України.

 

Оформити онлайн кредит на карту

 

Враховуючи лояльне ставлення мікрофінансової організації до позичальників, оформити онлайн кредит через сервіс ЗеКредит можуть:

  • учні середніх та вищих навчальних закладів;

  • пенсіонери;

  • працевлаштовані неофіційно;

  • фрилансери;

  • жінки у декретній відпустці;

  • люди з «чистою» кредитною історією;

  • люди з поганою кредитною історією.

Всім новим клієнтам компанія ЗеКредит пропонує кредити онлайн розміром від 1 000 до 7 000 гривень під 0.5% на день. Постійні клієнти можуть позичати від 1 000 до 12 000 грн під 2.5%. Період погашення платежів варіюється від 7 до 30 днів. Кожен клієнт має можливість як здійснити повну або часткову дострокову оплату, так й продовжити термін користування позиковими коштами.

Як взяти займ на картку за 2 хвилини

У МФО для розгляду заявок на кредити онлайн використовується скоринг – система оцінки клієнтів, яка передбачає можливість виконання зобов'язань за кредитним договором. Вона бере дані з анкети позичальника, соціальних мереж, бюро кредитних історій та інших джерел. Така система дозволила компаніям максимально прискорити процес ухвалення рішення, незалежно від часу доби та дня тижня.

Щоб отримати онлайн займ на картку https://zecredit.ua, дотримуйтесь інструкцій:

  1. Пройдіть реєстрацію. У реєстраційному вікні введіть номер мобільного телефону. Коли на нього здійсниться автоматичний дзвінок, вам знадобиться ввести останні чотири цифри номера.

  2. Заповніть анкетні дані. В анкеті позичальникам заповніть кілька стандартних полів, враховуючи ПІБ та дату народження, паспортні дані та ідентифікаційний код.

  3. Додайте спосіб отримання грошей. Щоб отримати займ на картку, потрібно вказати її номер, захисний код та термін дії.

  4. Подайте запит. В особистому кабінеті виберіть розмір кредиту онлайн та період погашення платежів. Система автоматично розрахує суму з урахуванням переплати та крайню дату закриття боргу. Якщо умови підходять, надішліть заявку на розгляд.

  5. Отримайте займ на картку. Протягом 2 хвилин на ваш мобільний телефон прийде повідомлення про схвалення або відхилення заявки. Якщо компанія прийняла позитивне рішення, тоді підпишіть кредитний документ в особистому кабінеті. Через 3-5 хвилин гроші надійдуть на вашу банківську картку.

Постійні клієнти можуть скористатися різними привілеями, враховуючи автоматичне схвалення заявок на кредити онлайн. Щоб отримати доступ до них, потрібно вчасно погашати платежі. Для закриття боргу можна використовувати банківську картку, грошовий переказ через платіжні термінали або касу будь-якого банку України.

На правах рекламы

 
След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua