Віднині порти Великої Британії офіційно закриті для російських суден
Бизнес - Экономика
28.02.2022
ImageПід заборону потрапили усі судна, які мають будь-які зв'язки з РФ. Віднині порти Великої Британії офіційно закриті для російських суден © Порти України

Велика Британія на офіційному рівні закрила свої порти для всіх російських суден. Міністерство транспорту Британії розіслало відповідне розпорядження до портових адміністрацій країни, повідомляють "Порти України".


"Напад Росії на Україну є неспровокованим, навмисним нападом на суверенну демократичну державу. Уряд Великобританії чітко дав зрозуміти, будь-яке російське військове вторгнення в Україну буде мати серйозні наслідки, і в координації з нашими міжнародними союзниками та партнерами ми розробили безпрецедентний пакет подальших санкцій. Морський сектор є основоположним для міжнародної торгівлі, і ми повинні відігравати свою роль в обмеженні економічних інтересів Росії. За таких обставин Департамент транспорту вважає не доцільним, щоб російські судна продовжували заходити до портів Великобританії", — ідеться в документі.


Під заборону заходити у порти потрапили судна, які:

  • перебувають у володінні, під контролем або у фрахті будь-якої особи, що пов’язана з РФ;

  • ходять під російським прапором;

  • зареєстровані у РФ.

Міністерство транспорту Великої Британії повідомило, що буде усіляко допомагати портам в ідентифікації таких суден.

Підготував : Дубенко Вадим https://zn.ua/

Читати також:

Світ підтримує Україну!

В РФ началась агония путинского режима. Счет пошел если не на дни, то недели.

Вразливі місця ворожої техніки. Бий окупанта! Разом переможемо!

Сценарии будущего для России

Признаки фашистского государства.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua