Банки: Депозиты, Кредиты, Валюта, Карточки, услуги
Під час розрахунків громадянам краще відмовлятися від банкнот з отворами та іншими пошкодженнями
Валюта
25.08.2022
ImageНаціональний банк попереджає про небезпеку потрапляння в готівковий обіг банкнот гривні, навмисно пошкоджених банками під час дії воєнного стану, з територій, які перебувають в тимчасовій окупації.
Продолжение...
 
Обмен криптовалюты на гривны в онлайн-обменнике
Валюта
26.01.2022
ImageBitcoin традиционно считается самой популярной криптовалютой в мире. Не мудрено, что его обмен интересует людей в разных частях света.
Продолжение...
 
Історичний «обвал» євробондів: чого чекати від курсу цього тижня?
Валюта
18.01.2022
ImageЗа минулий тиждень курс долара до гривні значно зріс на всіх сегментах валютного ринку на 1,6−2,1%.
Продолжение...
 
Кредити онлайн на картку від МФО ЗеКредит
Кредиты
17.01.2022
ImageУ сучасних людей є звичка економити час, наприклад, купувати речі в інтернет-магазинах або отримувати їжу через сервіси доставлення. МФО ЗеКредит розуміє позичальників, тому пропонує їм кредити онлайн без поїздок до офісу та очікувань у чергах.
Продолжение...
 
Гривня падає: у чому причини та яким буде курс до кінця року
Валюта
04.12.2021
ImageЗа останні два тижні курс долара в Україні виріс на понад 1 гривню, аналітики та Нацбанк пов'язують це із загостренням ситуації на сході та погашенням боргів перед виробниками "зеленої" енергетики.
Продолжение...
 
50-річчя існування грошей без золота
Валюта
02.11.2021
ImageУцьому 2021-му році виповнилося 50-річчя відміни прив'язки американського долара до золота. Але з того часу нічого хорошого на заміну цьому так і не прийшло, оскільки сьогоднішні фіатні гроші показали себе ще однією дурістю в людській історії.
Продолжение...
 
Правила открытия счета в иностранном банке для физических лиц
Банки
06.06.2021
ImageМногие физические лица принимают решение открыть счет в иностранном банке. На какие моменты стоит обратить внимание в данном случае.
Продолжение...
 
Про війну Китаю проти готівки
Валюта
24.05.2021
ImageАналітик Брайан Тікангко розповів в інтерв'ю аналітичної компанії Stansberry Research про ситуацію в Китаї і про те, як фінансова влада цієї азіатської країни веде боротьбу проти готівки, щоб в перспективі повністю перейти на цифрову валюту.
Продолжение...
 
Як змінився топ-10 криптовалют за 8 років
Валюта
23.01.2021
ImageЗ моменту свого народження в 2009 році біткоіни домінував над іншими криптовалюта. Протягом багатьох років його приклад приводив до появи численних альткоінов, чиї тенденції, цінність і вартість визначалися динамікою найстарішої і найбільш відомої криптовалюта.
Продолжение...
 
Кредит на развитие бизнеса
Кредиты
08.01.2021
ImageМногие люди, желающие открыть собственный бизнес, не имеют достаточных денежных средств для воплощения своих идей в жизнь.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 1 - 10 из 641
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua