Бизнес идеи, истории, экономика, бизнес в интернет, маркетинг, стратегия, налоги ...
«Київстар» купив медичний сервіс Helsi. До війни він оцінювався в $30-40 млн
Бизнес
25.08.2022
ImageНайбільший мобільний оператор України «Київстар» придбав контрольну частку у найбільшій медичній інформаційні системі Helsi.
Продолжение...
 
8-й день Войны РФ против Украины. Анализ диспозиции и сценарии будущего.
Экономика
06.03.2022
Image03 марта Четверг. Сегодня постараемся отбросить эмоции и проведем максимально возможный объективный анализ диспозиции и сценарии будущего
Продолжение...
 
Віднині порти Великої Британії офіційно закриті для російських суден
Экономика
28.02.2022
ImageПід заборону потрапили усі судна, які мають будь-які зв'язки з РФ. Віднині порти Великої Британії офіційно закриті для російських суден © Порти України
Продолжение...
 
В РФ началась агония путинского режима. Счет пошел если не на дни, то недели.
Экономика
28.02.2022
Image 4-й день Войны РФ против Украины 27 февраля Воскресенье
Продолжение...
 
Ідеальний шторм: розуміння європейської енергетичної кризи
Экономика
13.02.2022
ImageЦе безпрецедентний час для енергетичних ринків. Після століть домінування викопного палива енергетичний сектор вживає реальних заходів для декарбонізації, а відновлювані ресурси вносять все більший внесок у структуру виробництва, навіть якщо попит на електроенергію зростає.
Продолжение...
 
Мінфін відзвітував щодо боргів України виплати 2022
Экономика
13.02.2022
ImageПіковий період виплат цього року буде в вересні. Держборг України на кінець 2021 року по відношенню до ВВП знизився до 45,2%, а державний та гарантований держборг - до 51,1% (за попередніми даними номінальний ВВП складе 5225,5 млрд грн). Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.
Продолжение...
 
Контейнер - геніальний винахід 20 століття
Экономика
08.02.2022
ImageМалкольм Маклін є людиною, яка вплинула на світ, але про неї ви ніколи не чули. Що він зробив? Справа в тому, що він був водієм вантажівки у Північній Кароліні. І якось у нього виникла ідея розробити серію стандартних інтермодальних сталевих контейнерів, які можна було б укладати як на кораблі, так і на потяги та вантажівки.
Продолжение...
 
Віл Рінд: починається суперцикл на ринку сировини
Экономика
26.01.2022
ImageВіл Рінд, генеральний директор інвестиційної компанії GraniteShares, дав інтерв'ю інформаційному порталу The Investing News Network, під час якого він розповів про ситуацію на ринку золота. В інтерв'ю експерт пояснив, чому ціна золота не змогла продовжити зростання минулого року, і як зростання може продовжитись у 2022 році.
Продолжение...
 
«Site Ok» розповість про чотири найпопулярніші способи просування сайтів
Бизнес в интернете
14.01.2022
ImageВ інтернеті з’являється все більша кількість різних сайтів, які належать компаніям та інтернет-магазинам. І це зовсім не дивно, адже багато хто віддає перевагу саме інтернет послугам та товарам, бо це економить час й дозволяє придбати чи знайти потрібне, навіть не виходячи з будинку.
Продолжение...
 
У 2022 році обсяг споживання вугілля у світі може побити всі рекорди
Экономика
14.01.2022
ImageЗа оцінкою Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), зростання споживання в Китаї, Індії та США може збільшити світовий попит на вугільну електроенергію до нового рекордного рівня в 2022 році. І тоді всі зусилля зі скорочення викидів парникових газів виявляться марними. Про це повідомляє СNN.
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 1 - 10 из 1178
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua