Американська компанія допоможе «Нафтогазу» відсудити кримські активи
Бизнес - Экономика
24.12.2015

ImageНАК «Нафтогаз України» має намір залучити компанію Covington& Burling LLP (США) до захисту своїх інтересів у межах судового розгляду через втрачені кримські шельфові активи.

Повідомлення про акцепт пропозиції Covington&Burling оприлюднено на порталі «Державні закупівлі» 21 грудня.

Передбачається, що послуги американської юркомпанії обійдуться в $1,25 млн, контракт заплановано підписати до 1 січня 2016 року.

«Забезпечення захисту прав та інтересів України під час врегулювання спорів, пов’язаних із втратою або неможливістю використання НАК «Нафтогаз України» майна та неотримання нею доходів на території АРК і міста Севастополя, внутрішніх морських вод і територіального моря України навколо Кримського півострова, території виключної економічної зони Україна вздовж узбережжя Кримського півострова і прилеглого до узбережжя континентального шельфу», – йдеться в описі закуповуваних юридичних послуг.

Як повідомлялося, раніше «Нафтогаз» заявив, що буде домагатися через міжнародні судові інституції відновлення контролю над активами, втраченими внаслідок російської окупації Криму, та відшкодування всіх отриманих збитків.

http://interfax.com.ua/

Читати також:

«Чорноморнафтогаз»: наскільки довгою буде дорога в міжнародних судах

Усе, що нажито: у Криму націоналізовано півтисячі українських підприємств

Иски от Украины за Крым и Донбасс превысят иски за "ЮКОС" в 10-20 раз – это от $500 млрд до $1 трлн,

Фуджисава - город, который полностью перешел на солнечные батареи и отказался от бензина

Украина подала в суд на РФ за терроризм и требует возмещения убытков

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua