Збитки від анексії Криму перевищили 1 трлн гривень
Бизнес - Экономика
27.03.2016

ImageСума збитку для України від анексії Росією Криму перевищує 1 трлн гривень.

Про це повідомив заступник генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

«Попередньо доведена висновками фахівців і експертиз сума збитків України в результаті анексії РФ Криму становить понад 1 трлн грн, крім вартості нерухомості та інфраструктури держпідприємств, без урахування територіальних втрат і приватної власності на території півострова», – розповів Матіос на брифінгу в понеділок у Києві.

Нагадаємо, сума позовів, які Україна і Росія подали в міжнародні суди, вже досягла майже $100 млрд. На сьогодні Україна вимагає від Росії виплати понад $63,5 млрд (основна частина цих коштів – компенсація за анексію Криму – $37 млрд), у свою чергу, РФ хоче стягнути з України $35 млрд.

 

Читати також:

«Спасибо» Путину: Террористы «ЛНР» «убили» шесть заводов ОПК

Украсть завод: «Импортозамещение» «по-российски» - это обыкновенный грабеж

«Чорноморнафтогаз»: наскільки довгою буде дорога в міжнародних судах

Усе, що нажито: у Криму націоналізовано півтисячі українських підприємств

Вітер переміг атом: потужності вітрової енергетики перевищили потужності ядерної енергетики

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua