Україномовні канали на YOUTUBE
05.04.2016

ImageНе забывайте, что москальский мир давно пора покидать. И у украинцев есть свой контент.

Україномовні канали на YOUTUBE

Ділися з друзями!

Найпопулярніші канали сьогодні переважно американські або, що найгірше, російські. Ви неодноразово говорили про те, що в Україні має бути власний медійний продукт, в тому числі й на youtube. До вашої уваги список каналів, які варто дивитись українцям

1. Pingvin Pro: https://goo.gl/wCWc87 – інформаційний канал про світові новинки техніки, ІТ стартапи, фільми та ігри. Над проектом працює ціла команда, матеріал якісний, актуальний і цікавий. Це, без перебільшення, найкращий український канал у своїй тематиці. І звісно ж всі відео українською мовою!

2. Відвідати всі країни https://goo.gl/FWELh3 – україномовний канал про туризм. Двоє українців, хлопець з дівчиною, подорожують і живуть у різних країнах Азії, а скоро і у США Все це відзнято і складено у цікавий онлайн серіал.

3. DF1 https://goo.gl/zAAkWC – серія документальних відео про закинуті місця Києва. Дуже крутий монтаж, унікальні кадри. Відразу видно, що хлопець любить свою справу. Рекомендую підписатися!

4. Діаспора: https://goo.gl/Wlrsvu – канал українців, що виїхали закордон. Розказують і показують деталі про життя в США: переїзди, робота, купівля, відпочинок і туристичні місця. Відповідають на різноманітні запитання, що задають глядачі. Підписуйтесь, якщо цікавить життя закордоном.

5. Pad0n: https://goo.gl/h7Gcql – ігровий ютуб канал. Так звані летсплеї, в Україні набули дурної слави. Все це через не якісні заливання на відеохостинг різних нарізок від школярів. Канал Падона – протилежність, мабуть єдиний якісний і послідовний канал на цю тематику. Часто проводяться стріми з цікавими іграми.

6. Падон Живий: https://goo.gl/uKNy2T – лайв канал попереднього ютубера. Сюди він викладає усе, що не підходить під формат першого, а почав із крутезного мініфільму (влогу). Рекомендую до перегляду!

7. StepanXolera https://goo.gl/eSRMo0 – ігровий канал з проходженням ігор українскою. Цікаве коментування, не типове для відео такої тематики. Мені особисто сподобалися ігри про Марс

8. Deni 3D https://goo.gl/KSxJq1 – ще один канал проходження комп’ютерних ігор, один з найбільших і найпопулярніших в україномовному ютубі. Спеціалізується на спортивних іграх. Весь матеріал українською!

9. Мар’яна Янкевич: https://goo.gl/dLpJQk – про театри, кіно і свої подорожі Україною, разом з театральними діячами. Ну ви зрозуміли Детальніше було описано тут: “Неперевершена MariAm“.

10. Катерина Медовник: https://goo.gl/hQOcOi – цікавий канал від дівчини, якій не байдуже що відбувається в Україні. Веде постійну рубрику “Імхосфера”, де міркує в голос на гарячі політичні теми і не лише. Підписуйтесь

11. prima lezione, автор Ольга Булдіна https://goo.gl/IJPM5q – викладає відео уроки італійської мови та розказує цікаві факти про Італію, на прикладі власного досвіду. Час від часу знімає влоги про своє життя.

12. Трясця TV, канал про велосипеди: https://goo.gl/6MDhd0 – професійна зйомка і монтаж від Черкаських активістів. Основна тематика – велосипеди, але часто піднімають важливі соціальні теми.

13. 360 Наука https://goo.gl/y1LBaP – крутий канал, що популяризує науку! Біографії вчених, про космос, про різні галузі та інші цікаві наукові факти. Відео оформлено у вигляді подкастів з нарізкою тематичних фото, виглядає доволі естетично та захопливо!

14. Олексфільм https://goo.gl/BS3uST – це творча команда з Києва, яка займається зйомкою різних проектів (рубрик). Час від часу публікують короткометражні фільми. Загалом доволі якісний і цікавий продукт, тож підписуйтесь однозначно!

15. Літогляди Сущука: https://goo.gl/pYIz7c – український ютуб-канал про сучасну літературу. Автор дає якісну критику на популярні українські книжки.

16. TheBookOfEibon https://goo.gl/gXMLV8 – на каналі автор робить короткі огляди книг які прочитав. Подає їх у дуже незвичній і оригінальній формі – анімаційні ролики по 30 секунд. Виглядає дуже естетично!

17. Марта Котова: https://goo.gl/BVLRMK – відео канал про покупки в Китаї. Огляди товарів і різні рекомендації.

18. V. BAKALOVA: https://goo.gl/W0Zuul – харизматина дівчина, що знімає скетчі та влоги.

19. DANA`S CHANNEL, автор Дана Яким: https://goo.gl/dAWmiw – відеоблог з різними скетчами, обігруванням життєвих ситуацій, іноді знімає короткометражки і колаборації, в яких приймають участь інші відомі відеоблогери України.

20. Nataliya Vnukovska: https://goo.gl/6ZaYVJ – італійська панянка з України. Знімає шикарні бютіблоги, а також влоги про себе та різні інші трендові відео (челенджі, теги).

21. Озвучка AdrianZP: https://goo.gl/0ztR9K – канал любительського, на рівні професіональним, озвученням зарубіжних роликів успішних проектів на YouTube. Також озвучує різні мультфільми і фільми.

22. strugachka Т. С. Струґачка: https://goo.gl/Phlk88 – творча спільнота, що також займається озвученням роликів та фільмів.

23. Doctor Zvuk: https://goo.gl/vITFCP – це той самий дядько, що озвучив Сімпсонів!!! Так, такі відомі люди, також розвивають український ютуб. На каналі можна знайти цікаві факти про дубляж і досвід автора в цій сфері.

24. Оля Ба́лицька: https://goo.gl/mrMtNj – персональний відеоблог дівчини про життя і студентство.

25. Пентаграм Шепперд https://goo.gl/o0F2LY – персональний канал: влоги, кавери, скетчі, як працювати з фотошопом та як створювати анімацію.

26. Sci-Fun https://goo.gl/cxwWNW – відеоблог про науку. Тут ви побачите цікаві відео на наукову тематику з гумором.

27. Канал Богдана Волинського: https://goo.gl/KqGnXL – знімає відео на побутову тематику, багато інформації про сад і город. Також викладає відео з рецептами, пропагує здоровий спосіб життя.

28. Вова Мільченко: https://goo.gl/MhIZIe – специфічний канал із специфічним іноді трешовим контентом. Регулярна рубрика на каналі “Деграчат”, це мабуть єдиний український відеочат на ютубі.

29. Саша Кайзер: https://goo.gl/vjta6e – неординарний авторський стиль влогу з натяком на філософію.

30. Andrian Vityuk: https://goo.gl/b6JsAH – персональний влог українського підлітка, 14-тирічного школяра. Знімає свої поїздки, кулінарні рецепти та інше з власного життя.

31. Серйозний і нудний, автор Денис Левицький: https://goo.gl/JK8DPK – сарказм та іронія українською. Канал, де людям без почуття гумору, буде важко і не спокійно.

32. Ролан: https://goo.gl/F2XYBR – гумористичний канал, склейки кумедних вірусних відео з влучним коментуванням.

33. Jerry Heil: https://goo.gl/hZcGVR – харизматична дівчина, що співає пісні, знімає бютіблог, веде розмови на різну тематику.

34. Yuliana Kindratcka: https://goo.gl/EE9eWL – дівчачий канал на ютубі українською мовою. Багато різних дівочих штук, челенджів, влогів. Знімає своє життя дівчина з тернополя.

35. TheLocalCrazy: https://goo.gl/wbOfLa – хлопець з Терополя. Дурачиться на камеру, знімає теги, влоги, челенджі та різні інші відео для ютуба.

36. Phant0_om: https://goo.gl/UTcxo4 – огляди аніме, скетчі, короткометражки і особиста думка від студента, що вчиться у Польщі і має найвідоміші червоні труси ��.

37. Анка Корман: https://goo.gl/fAAEmp – відеоблог дівчини, що побувала в Японії. Цієї тематики багато, але вже ж канал не про Японію. Знімає теги, влоги, челенджі та інше.

38. Yupiter Jupiter: https://goo.gl/OpyvXc – дівчина відеоблогер зі Львова, хотів би сказати, що основна тематика – музика, але це не так. Все таки це особистий канал на різну тематику.

39. ВідеоДім: https://goo.gl/l7VV3a – огляди львівських новобудов багатоповерхівок. Дуже в тему на фоні останніх подій в Україні і великих переселень народу.

40. GoPro Help UA: https://goo.gl/CWn7cB – як правильно знімати на камеру від GoPro, а також різні інші фішки та секрети для цієї техніки. Дуже точні і лаконічні відеоінструкції. Все про “гопро” на одному каналі.

41. Словник СловОпис: https://goo.gl/H7Pr7m – відеословник рідкісних слів в українській мові. Створенням та розвитком займаються студенти Київського університету імені Бориса Грінченка.

42. Дядько Максим: https://goo.gl/Kwm4qj – україномовний канал про металообробку. Дуже потужний, один із найбільших любительських каналів на українському ютубі.

43. Юрій Черниш https://goo.gl/Fe9qkd – канал про різні круті саморобні речі. Автор знімає як своїми руками змайструвати щось корисне для господарства. Багато станків для обробки, на яких він працює – також саморобні.

44. kbplug https://goo.gl/x3Kx1i – канал коваля про те, як куються ножі, про ковальські інструменти, техніку та інші професійні секрети.

45. PlayUA: https://goo.gl/U0IPgI – канал від однойменного ігрового порталу. Також знімаються огляди техніки та новини зі світу геймерів.

46. OPENGAMER: https://goo.gl/Bvn65g – якісний ігровий канал з оглядами ігор, новинами з індустрії та новинами від українських розробників ігор.

47. Поза грою: https://goo.gl/u3TgZl – влог про футбол. Курйози, новини світового та українського футболу, а також кумедні нарізки з матчів.

48. NeoBlogger: http://goo.gl/2xwZ6f – канал на різну тематику, тут і проходження ігор, і топи, різна інша цікава інформація про ютуб.

49. Levko & Ruta channel: https://goo.gl/tK3LdX – огляди фільмів та серіалів українською.

50. Doberman1788 https://goo.gl/O2EyVO – творчий канал з віршами на різну трендову тематику. Контент специфічний, хлопець віршує життя, за допомогою матюків.

51. Українська Рибалка https://goo.gl/UKrV5T – назва говорить сама за себе. Блог про риболовлю і все, що з нею пов’язане.

52. MyTopUA https://goo.gl/C1c3so – різні цікаві топи.

53. Olga Pylypchuk https://goo.gl/LbdOHp – персональний влог українки, що живе у Польщі.

54. First Culinary Ukraine https://goo.gl/C8iVjQ – великий україномовний кулінарний канал. Дуже багато рецептів на будь-який смак.

55. З любов’ю до дітей https://goo.gl/RldhVu – канал для дітей: мультфільми для раннього розвитку, казки, пісні все українською мовою.

56. Let’s Play українською https://goo.gl/uKYFZo – Відео комп’ютерних іграшок, проходження, Let’s Play та огляди українською. Спокійні, «лампові» відео виключно українською мовою.

57. Аліна Возна https://goo.gl/0FG2xQ – на каналі ви можете знайти відео на такі теми: книги, стиль життя, особистий розвиток, про косметику, моду та подорожі. Канал молодий, але обіцяє бути цікавим!

58. MissKykyrydzka https://goo.gl/I5ufiv – ігровий канал дівчини! Рідкість на ютубі, а на українському – це взагалі унікально! Знімає відео майнкрафт та різні інші цікаві ігри.

59. Julia Sorbon https://goo.gl/RL65af – а це відеоблог від попередньої дівчини. Записує думки на камеру.

60. Двоколісні хроніки https://goo.gl/s08ntu – живий відеожурнал про подорож на велосипеді з України до Австралії.

 

Читати також:

35 самых лучших книг великих психологов:

Как скачать видео YouTube на компьютер, или добавить ролик на свой сайт

Итальянский, испанский - бесплатно и легально? Подкасты, видеокасты, сайты…  

70 ценных ресурсов для всех, кто учит английский

Самурайська мудрість

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua