На Київщині чиновники намагалися вкрасти землі на 2 млрд гривень
Инвестиции - Земля
17.01.2017

ImageСпівробітники Служби безпеки України попередили відчуження керівництвом Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Київської області земель на майже 2 млрд грн.

«Правоохоронці встановили, що чиновники через підставних осіб вивели з державної власності понад 800 земельних ділянок загальною площею понад 1600 га в різних районах Київщини. За оцінками експертів, ринкова вартість земель становить 1,9 млрд грн», ─ сказано в повідомленні прес-центру СБУ в понеділок.

Під час обшуків у приміщеннях Держгеокадастру, приватних нотаріусів та офісах землевпорядних організацій співробітники спецслужби вилучили документацію та інші докази, які доводять проведення земельних угод.

За матеріалами СБУ судом накладено арешт на 800 ділянок, незаконно відчужених посадовими особами.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення або розтрата чужого майна, яке було ввірено особі чи перебувало в її віданні в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

http://forbes.net.ua/

Читати також:

Старт на вимогу: чи буде відкрито ринок землі в Україні

Спецкор: 95% учасників АТО, що подали заявки, не отримали земельні ділянки

Государство отобрало у столицы контроль за землей

Гриценко: Украинскую землю скупят олигархи, китайцы и арабы

Сколько стоит бесплатная земля от государства

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua