Які бувають сигналізації
07.11.2017
ImageВ наші дні велика кількість фірм, підприємств і виробництв, використовують сигналізації. Власники хочуть убезпечити майно і персонал.

В наші дні велика кількість фірм, підприємств і виробництв, використовують сигналізації. Власники хочуть убезпечити майно і персонал. На ринку охоронних систем з'явилися охоронні фірми, які пропонують різноманітні послуги з охорони. Є три види сигналізацій: охоронна сигналізація, пожежна сигналізація і тривожна сигналізація.

Охоронна сигналізація-використовується для того що б припинити несанкціоноване проникнення на об'єкт або в приміщення. У такій сигналізації найчастіше використовуються датчики руху, визначники температури, датчики відкриття дверей, датчики розбиття скла і т.д. Якщо хтось намагається проникнути на об'єкт і спрацює хоч один з датчиків, на пульт охоронної фірми або на Ваш телефон прийде повідомлення. Група швидкого реагування охоронної фірми відразу ж виїде на об'єкт, що охороняється і прибуде на протязі 5-7 хвилин.

Тривожна сигналізація-цією сигналізацією користуються в разі виникнення конфлікту. У разі спрацювання тривожної кнопки то на пульт охоронної організації приходить сигнал про напад або небезпечну ситуацію і група швидкого реагування виїжджає відразу.

Пожежна сигналізація-використовується для того що б запобігати пожежі. Деякі пожежні системи оснащені функцією автоматичного пожежогасіння, витяжки диму і т.д. Або на пульт централізованої охорони приходить сигнал про загоряння.

Часто об'єднують два види сигналізації пожежну та охоронну, в одну контрольну панель. У кожному офісі, на виробництвах і на підприємствах повинна бути обов'язково пожежна сигналізація. Це дуже важливо для забезпечення безпеки співробітникам і майну, особливо якщо в приміщенні багато кімнат, офісів і т.д. Іноді пожежну сигналізацію встановлюють не тільки на комерційних об'єктах але і в квартирах і будинках. Це дуже правильне рішення, тому що Ви будете більш спокійні за своє житло і майно. Якщо Ви, наприклад, забули вимкнути газ або праску або у Вас вдома почався потоп під час Вашої відсутності, то датчики системи сигналізації повідомлять Вам про це. Так само досить часто в домашніх умовах використовуються і охоронні сигналізації. Це забезпечує безпеку Вашого будинка і майна під час того коли Ви їдете в поїздку, на відпочинок, у відрядження і т.д. Системи сигналізацій повністю виправдовують себе, їх наявність дають Вам спокій, впевненість і допомагає уникнути непотрібних проблем.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua