ЦБ Угорщини збільшив золотий запас в 10 разів
Инвестиции - Драгметаллы
28.12.2018
ImageЯк стало нещодавно відомо, Центральний банк Угорщини повідомив офіційно про зростання золотого запасу країни в 10 разів.

Про це стало відомо після офіційної публікації прес-служби банку в Будапешті.

Нижче наведені лише кілька фактів, які стосуються незвично великої покупки золота з боку Центробанку:

1) До покупки золотий запас Угорщини становив 3,10 т;

2) За перші 2 тижні жовтня ЦБ купив 28,4 т. жовтого дорогоцінного металу для резервів держави;

3) Золотий запас Угорщини зріс після цієї покупки в 10 разів: з 3,1 т. До 31,5 т. Для довідки: золоті резерви Угорщини не змінювалися з 1986 р (32 роки);

4) Було куплено саме фізичне золото, яке вже перевезено на територію країни (див. Фото нижче);

5) Цікаво згадати той факт, що золотий запас Угорщини зараз становить стільки ж, яким він був 70 років тому.

Угорщина є членом Європейського Союзу, а значить Центробанк держави входить в загальноєвропейську систему Центральних банків (ESCB). Однак ця країна не є членом Єврозони, а значить на її території не використовується валюта євро, тому ЦБ не підпорядковується ЄЦБ. Варто також нагадати, що у вересні Європейський Парламент критикував політику Угорщини з деяких питань. Тому покупка золота саме зараз, швидше за все, була не випадковою.

Image 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua