Багатії світу не можуть знайти достатньо золота
Инвестиции - Драгметаллы
01.05.2020
ImageЛюдвіг Карл, який працює в швейцарській компанії Swiss Gold Safe Ltd., яка займається зберіганням дорогоцінних металів в Альпах, розповів недавно про ситуацію на ринку золота на тлі поширення коронавируса, пише портал Yahoo Finance.

Швейцарська компанія надає послуги іноземним клієнтам по зберіганню золота та інших дорогоцінних металів. В умовах поширення епідемії навіть багатим людям тяжко знайти достатню кількість жовтого дорогоцінного металу для покупки.

Людвіг Карл розповів, що його фірма допомагає з покупкою золота, але уряди багатьох країн розпорядилися закрити деякі види бізнесу. У цій ситуації пошук і покупка золоту стали справжньою проблемою. Навіть при наявності великих грошей купити дорогоцінний метал стало дуже складно. «Те, що зараз відбувається на ринку золота, це просто якийсь сюрреалізм. Я бажаю кожному удачі, хто хоче купити дорогоцінний метал. Більшість продавців призупинили свою діяльність », - такою інформацією поділився експерт.

«Ланцюжок поставок золота стає все менше і менше. Останній раз, коли я спостерігала таку ситуацію, це відбувалося після 11 вересня 2001 року », - про це розповіла Дебра Томсон з компанії IBV International Vaults.

Знаменитий інвестор Марк Мобіус вважає, що в поточній кризовій ситуації необхідно перекласти частину свого капіталу в золото. Якщо у вас вже є жовтий дорогоцінний метал, то при можливості слід збільшувати свої вкладення в цей захисний актив. Як показує історія, він зміг пережити всі попередні кризи, а значить переживе і наступну.

 

Дивитися також: Графіки цін на золото

 

Читати також:

Коронавірус вдарить і по золоту?

Співвідношення цін золота і срібла на максимумі з 1991 р

Через 15 років в світі закінчиться золото?

ЦБ Голландії перемістить золото на військову базу

Польща вивезла з Великої Британї 100 тонн золота 

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua