Юридичні послуги з реєстрації нових і продажу готових ТОВ
Бизнес - Бизнес
08.01.2021
ImageОднією із юридичних послуг, які пропонує київська адвокатська компанія Альва Прайвесі, є реєстрація і продаж готових фірм. Ставши популярною в останні роки, ця послуга ґрунтовно зайняла своє місце серед інших.

Затребуваність юридичних послуг

У чому ж секрет такого зростання популярності вказаних юридичних послуг? Насправді, тут немає нічого дивного. Адже в сучасному мінливому світі, коли успішність бізнесу залежить не тільки від авторитету або якості пропонованої продукції, але і в першу чергу, від швидкості реагування на ситуацію, яка відбувається на "ринку", все більш актуальною стає фраза "час - гроші".

А це значить, що ми не завжди можемо чекати, поки мине певний час, необхідний для повної процедури реєстрації фірми. І в цьому випадку покупка готових фірм постає найоптимальнішим виходом для тих, кому потрібно приступити до роботи і ведення бізнесу в терміновому порядку. Адже ми-то, може, і почекаємо, а конкуренти - ні.

З огляду на це затребуваність юридичних послуг з реєстрації нових фірм та їх подальшого правового обслуговування тільки зростає. Так, необхідно зазначити, що вищезазначене адвокатське об'єднання для задоволення існуючого попиту надає послуги юристів за різними напрямками: від консультацій та правового аналізу документації, до складання необхідних вам договорів, ведення кадрової документації та примусового повернення боргів, це також і ведення господарських судових справ, і сімейних, і кримінальних тощо.

Джерело: https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi

Переваги реєстрації нових і готових фірм

Які ж переваги має реєстрація нових і готові підприємства? Всі нові і готові фірми, які пропонує юридична компанія - це повністю зареєстровані юридичні особи (в податковій інспекції в першу чергу), якя стоять на обліку в різних фондах: починаючи Пенсійним і закінчуючи Фондом соціального страхування тощо. Зручністю для клієнта при покупці таких фірм є і наявність повного пакета документів, статуту (з назвою, правильною юридичною адресою), печатки і розрахункового рахунку в банку, сплаченого статутного капіталу. Це може бути і товариство з обмеженою відповідальністю, і приватне підприємство - ТОВ і ПП юристи реєструють "під ключ" в м. Києві.

Іноді вам простіше купити готову фірму і почати свою підприємницьку діяльність, не чекаючи того моменту, коли пройде повна процедура реєстрації ТОВ, що тягнеться часом тижнями, а іноді навіть і місяцями. Звідси випливає і наступний плюс реєстрації нових і придбання готових фірм в юридичній компанії : вам не потрібно витрачати власні нерви, спілкуючись з не завжди позитивно налаштованими на рішення вашого питання "бюрократами", бігати з кабінету в кабінет, збираючи незрозумілі підписи і папірці.

Джерело: https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/registr/reestratsiya-tov

Дозволи та ліцензії на ведення діяльності

Отже, ви нарешті зважилися зареєструвати нову або купити готову фірму. Тепер вам просто залишилося визначитися з формою підприємства. Про все інше можете не турбуватися, так як юристи вже подбали про це. Різноманітні ліцензії, дозволи на ведення діяльності та інші документи, необхідні для нормального функціонування підприємства - ось, що дійсно повинно турбувати клієнта найменше. Обов'язково порадує вас і можливість широкого вибору.

Юридична компанія може запропонувати вам різні готові фірми, в тому числі і готові будівельні фірми. Хіба Ви знайдете ще десь готові фірми з будівельною ліцензією так легко, як у юркомпанії? Особливо примітним є те, що всі готові підприємства абсолютно "чисті", зареєстровані на реальних людей та мають ліцензії. Готові фірми, які пропонує юридична компанія, не доставлять вам ні клопоту, ні неприємностей при будь-яких перевірках, чи то податкової чи будь-якої іншої інстанції.

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua