Що таке контекстна реклама і для чого вона необхідна
Разное - Реклама
22.03.2021
ImageДля чого потрібно скористатися послугами компанії Uaateam, що готує контекстну рекламу і які переваги вона надає.

В інтернеті все більше способів використовується для залучення саме зацікавлених клієнтів до певної сфери. І такий прийом називається контекстна реклама ціна якої залежить від галузі і самого об’єму роботи. Подібний генератор продажів допомагає налаштувати рекламу по інтересам, тим самим збільшити чисельність потенційних покупців.

Як працює контекстна реклама

Подібна реклама не є нав’язливою, тому клієнт сам вирішує переходити на сайт чи ні, але такий спосіб допомагає привернути до себе увагу.

Такі оголошення можна зустріти в різних пошукових системах: Google, Яндекс, Bing. Сам принцип подібної реклами досить простий: користувач задає запит в пошуковій системі. А при створенні контекстної реклами готується подібний, і якщо вони співпадають – оголошення з’явиться на екрані.

Оплата за такий спосіб нараховується тільки якщо користувач натиснув на рекламу (перейшов на сайт). Такі налаштування можуть бути одноразовою функцією або ж на постійній основі (послуги просування рекламних кампаній).

Види контекстної реклами

Подібний спосіб просування в інтернеті має декілька видів, а саме:

  • пошукова реклама (текстове або товарне оголошення, де пропонуються товари та послуги);
  • медійна або банерна (банери та оголошення на сайтах подібної тематики);
  • відео-реклама (вставляється у відеоролики, може зустрічатися або на початку, або в середині відео на YouTube);
  • реклама в пошті (рекламні листи);
  • реклама товарів при пошуку (картки з товарами з’являються при пошуку в системі).

Звісно, вид реклами підбирається в залежності від конкретної сфери, та крім цього, варто пам’ятати і про те, що при комплексному використанні ефект буде кращим і більш результативнішим.

Що отримує клієнт, який замовив таку послугу

Перш ніж замовити контекстну рекламу, потрібно знайти відповідального та серйозного виконавця, і компанія Uaateam саме така. Головною сферою її роботи являється саме інтернет-маркетинг і боти, яких вони для цього використовують, не зашкодять ані сайту, який просувають, ані власному. Послуги для клієнта компанії Uaateam стануть помітними в таких аспектах:

  • зростання продажів;
  • сайт підніметься в списку пошукових систем;
  • налаштування Google Shopping;
  • охоплення (в медійній мережі реклама спрямована лише на потенційних клієнтів);
  • ремаркетинг (продажі від ремаркетингу).

Як проходить просування

Перш ніж зайнятися самим просуванням конкретного сайту, професіонали компанії Uaateam діють по своїй схемі: вивчення продукту, аналіз сайтів конкурентів, збір семантики, групування ключових слів, складання оголошень, створення рекламних кампаній, перевірка та відстежування, запуск контекстної реклами.

Щоб бути впевненим в тому, що контекстна реклама спрацює, варто звертатися до фахівців з досвідом роботи. До того ж завжди можна скористатися одноразовим налаштуванням, і якщо буде помітний результат, тоді можна звернутися і за подальшою оптимізацією в Uaateam.  

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua