Про війну Китаю проти готівки
Банки - Валюта
24.05.2021
ImageАналітик Брайан Тікангко розповів в інтерв'ю аналітичної компанії Stansberry Research про ситуацію в Китаї і про те, як фінансова влада цієї азіатської країни веде боротьбу проти готівки, щоб в перспективі повністю перейти на цифрову валюту.

За словами експерта, Центральний банк Китаю розробляє з 2014 року свою цифрову валюту, яка стане аналогом паперового юаня. За планом китайських фінансових властей, цифровий юань повинен функціонувати як готівкові гроші, але тільки в електронному вигляді, навіть якщо немає інтернет-з'єднання. І також як паперова валюта, цифровий юань буде випускатися і контролюватися Центральним банком країни.

В даний час відбувається тестування цифрового юаня, і вже стало ясно, що жителі Китаю добре ставляться до нового виду своєї валюти. Але як тільки цифровий юань повністю почне своє функціонування, тоді всі китайці зрозуміють, що держава отримала повний контроль над кожним аспектом життя громадян Китаю.

З цієї причини він вважає, що населення Китаю буде ще більше інвестувати свої заощадження в жовтий дорогоцінний метал, щоб знизити залежність від контролюючих органів. Згідно з наявною інформацією, цифровий юань почне своє повноцінне ходіння з лютого 2022 року.

Дєньга

Читати також:

Як змінився топ-10 криптовалют за 8 років

Индия: борьба с наличными деньгами продолжается

Народный банк Китая резко ослабил курс юаня

Как Китай может уничтожить гегемонию доллара

Деньги и золото: Китай создаёт новую финсистему

 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua