Дефіцит вторинного срібла в ломбардах США
Инвестиции - Драгметаллы
02.09.2021
ImageІнформаційне агентство Kitco News взяло недавно інтерв'ю у Ріка Харрісона, який проживає в США і володіє кількома ломбардами, які спеціалізуються на дорогоцінних металах і предметах з їх змістом. Тому він особисто знайомий з ситуацією на ринку дорогоцінних металів в країні.

За його словами, перебої з поставками, викликані Коронавірусною кризою в минулому 2020 році зберігаються досі. Особливо це помітно з поставками фізичного срібла. Дефіцит дорогоцінного металу на ринку призвів до великих націнок на його спотову вартість. «Дуже важко зберігати дорогоцінний метал на складі через підвищений на нього попит. Зазвичай я продаю свій товар з націнкою від 4 до 5 доларів до спотової ціни срібла. В даний момент дуже важко знайти фізичне срібло у великій кількості. Я знайомий з багатьма людьми в цьому бізнесі. Всі говорять про проблеми з поставками цього дорогоцінного металу », - про це розповів Харрісон під час інтерв'ю.

«Через коронавірусну кризу американський уряд прийняв рішення призупинити карбування інвестиційної монети «Срібний орел» на деякий час. Тому поставки цієї популярної у інвесторів монети затягнулися на великий термін. При цьому підвищений попит на фізичний дорогоцінний метал спостерігається протягом усього року. Я розмовляв з одним виробником, і він сказав, що все ще зберігаються проблеми з поставками сировини », - таку думку озвучив експерт.

За словами підприємця, в системі зараз знаходиться дуже багато грошей. Це призвело до того, що ціни на твори мистецтв і рідкісні речі досягли нових історичних максимумів. «Я продаю зараз кілька культових відеоігор за десятки тисяч доларів. Я не можу знайти б/у годинник Rolex. Все скупили. Зазвичай на вторинному ринку продається багато таких годинників, але зараз їх не знайти», - такою історією поділився Рік Харрісон.


 
< Пред.   След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua