Нік Барішефф: вчасно залишити ринок акцій
Инвестиции - Ценные Бумаги
04.12.2021
ImageГенеральний директор BMG Group Нік Барішефф нещодавно дав інтерв'ю інформаційному порталу The Investing News Network, під час якого вони обговорили поточну ситуацію на фондовому ринку.

На думку генерального директора BMG Group, зростання акцій не триватиме вічно. Багато інвесторів відчують це на собі з гіркотою, тому він радить реагувати вчасно та виводити свої капітали з ринку акцій.

«Ринку загрожує серйозна корекція. Що її викличе і коли це станеться, ніхто не знає – це може бути завтра, можливо через шість місяців», - розповів він в інтерв'ю. За словами експерта, інвестори зазвичай повільно йдуть із ринку, коли починається обвал. За його словами, вони втрачають від 10% до 20% за день, але тримаються за свої акції, сподіваючись на відновлення.

«Коли ринки стають настільки невизначеними, як зараз, то ви перебуваєте на краю урвища. У цьому випадку вам слід відступити», – пояснює він. «Потрібно забирати свої гроші зі столу та йти. Адже навіть якщо ви заробляєте 10% на місяць, чи ці 10% варті ризику втратить 50-70%?».

Проте він не радить переходити на готівку через девальвацію валюти. «Замість того, щоб забирати свої гроші і вкладати їх у готівку, ви повинні інвестувати в золото, тому що готівка знецінюється щодня. Золото принаймні утримає свої позиції і, можливо, зростатиме [...] так що якщо ви відсидітесь у золоті, ви можете почекати, поки ринок завершить корекцію, а потім повернеться до нього». У цей момент, ймовірно, з'являться чудові можливості для інвестування за привабливими цінами.

 

Читати також:

Чесна ціна золота - 1000 чи 2000 $ за унцію?

3 причины, по которым инвестиции «рискованны» Роберт Кийосаки

Рік Рул: ралі на ринку акцій закінчиться сльозами

Найбільш прибуткова акція в США в 21 сторіччі

Zerohedge: 7 причин для наступної фінансової кризи

«Гелікоптерні гроші» від МВФ на 650 $ млрд.

 

 
След. >
2007-2022 © Дєньга. Інформаційний ресурс Дєньга має допомогти Вам досягнути матеріального достатку. Матеріали сайту розкривають тематики: Інвестиції(у тому числі в Нерухомість, Золото, Цінні папери), Банки, Створення власного бізнесу, Кар'єрне зростання, Освіта. Редакція не несе відповідальності за достовірність інформації, опублікованої в рекламних матеріалах.
Використання матеріалів Дєньга дозволено тільки при наявності активного посилання на головну сторінку порталу www.denga.com.ua